Актуални, новини и статии

Тук ще ви държим в течение на всичко, което се случва с ЕлЕВАл Център, за да бъдете запознати и информирани с най-актуалното около нас.

ЕлЕВАл Център На 1 година

За първи път ЕлЕВАл открива своите врати на 01.09.2020 в Център за личностно развитие „У Дома“, на ул. Търговска 13, ет. 2.

Въпреки усложнената ситуация около COVID-19, организираните курсове по Немски език за деца и Емоционална интелигентност за деца се реализираха успешно и още по-вдъхновени и мотивирани очакваме да посрещнем новите предизвикателства през следващата година.

Заповядайте при нас заедно да изучаваме немски език, да развиваме своите умения по емоционална интелигентност и да работим по своето личностно усъвършенстване.

Прием

В ЕлЕВАл център обявяваме прием по немски език за новата учебна година в следните групи:

  • Деца от 4+
  • Деца от 6+
  • Деца от 8+
  • Деца от 10+
  • Деца от 12+
  • Деца от 14+
  • Деца от 16+

Групите ще бъдат сформирани с оглед на възрастовата група на децата/учениците и взависимост от това дали притежават знания или са без знания по немски език. Размерът на групата от участници е до 5 души. Уроците ще се провеждат два пъти седмично: веднъж през седмицата по един учебен час и веднъж през уикенда по два учебни часа (един учебен час = 45 мин.)

Такса: 599* лв. (без вкл. учебници)

*при ранно записване до 31.08.2021 получавате -15% отстъпка от таксата, а при записване до 15.09 – безплатни учебници.
**При записване на деца от едно семейство 10% отстъпка. Възможно е и плащане на вноски, при допълнително уговаряне

Моля за записване и повече подробности свържете се с нас!

Контакти

Въпрос? Свържете се с нас

За нас е важно да бъдем гъвкави в услугите, които предлагаме и да отговорим на Вашите запитвания. Така, че не се колебайте и се свържете с нас на тел. 0898 502 600 и на имейл – hi@eleval-center.com. Ще ви отговорим възможно най скоро!