Skip to main content

Актуални, новини и статии

Тук ще ви държим в течение на всичко, което се случва с ЕлЕВАл Център, за да бъдете запознати и информирани с най-актуалното около нас.

ЕлЕВАл Център

От юли месец в ЕлЕВал отваряме и единствения кабинет на ЕКРАННИ ДЕЦА® за гр. Перник.

ЕКРАННИ ДЕЦА® е проект на Център за приложни невронауки ВЕЗЕНКОВ. Това е първата и единствена научна организация у нас, която адресира проблема на екранната зависимост при децата, провеждайки апаратурни изследвания на мозъка и нервната система, и на тази база – програми за превенция и терапия.

Oще от старта на партньорска програма през 2022г. от ЕлЕВАл сме едни от първите, които отваряме кабинет в страната и единствен в гр. Перник. В кабинета се извършва оценка, превенция и терапия на екранна зависимост при деца от терапевт, преминал специализирано обучение по терапия на екранна зависимост на деца към Център за приложни невронауки ВЕЗЕНКОВ.

Всеки, който се интересува от темата може да се свърже на тел. 0898 502 600, да пише на pernik@screenchildren.com или просто да се присъедини към специално създадена във Facebook група: Екранни деца – Screen children – град Перник.

Прием

В ЕлЕВАл център обявяваме прием по немски език за новата учебна година в следните групи:

  • Деца от 4+
  • Деца от 6+
  • Деца от 8+
  • Деца от 10+
  • Деца от 12+
  • Деца от 14+
  • Деца от 16+

Групите ще бъдат сформирани с оглед на възрастовата група на децата/учениците и взависимост от това дали притежават знания или са без знания по немски език. Размерът на групата от участници е до 5 души. Уроците ще се провеждат два пъти седмично: веднъж през седмицата един астрономически час и веднъж през уикенда по два учебни часа (един учебен час = 45 мин.)

Такса: 799* лв. (без вкл. учебници)

*при ранно записване до 31.08.2022 получавате -10% отстъпка от таксата, а при записване до 15.09 – безплатни учебници.
**При записване на деца от едно семейство 10% отстъпка. Възможно е и плащане на вноски, при допълнително уговаряне

Моля за записване и повече подробности свържете се с нас!

Контакти

Въпрос? Свържете се с нас

За нас е важно да бъдем гъвкави в услугите, които предлагаме и да отговорим на Вашите запитвания. Така, че не се колебайте и се свържете с нас на тел. 0898 502 600 и на имейл – hi@eleval-center.com. Ще ви отговорим възможно най скоро!