Skip to main content

Консултации

Нашите консултации полезни за всички, които се стремят да направят живота си по-хармоничен, а отношенията с околните – по пълноценни. Ще ви помогнем да вникнете по-дълбоко във вътрешния си свят, да откриете собствения си път и да заживеете в мир със себе си и околните.

Нумерология

Вашата рождена дата крие много тайни – готови ли сте да ги разкриете?

Тя не е случайна, а избрана от самите вас. Още от мига, в който сте поели първия си дъх, вие вече сте предначертали своята енергийна карта. Ние можем да я изведем и да я изследваме детайлно, за да ви помогнем да разкриете пълния си потенциал, да разберете по-добре смисъла на уроците, които сами сте избрали да извлечете от този живот.

А всичко това е възможно с помощта на разработената от Наталия Сидерова програма „ИДЕАЛ”. С нейна помощ ще се сдобиете с ценно знание как точно следва да направлявате своя живот, за да не се отклонявате от пътя, предначертан лично за вас.

Имайки това познание, всеки от вас ще се радва на един пълноценен, хармоничен и смислен живот.

Астрология

Запознайте се с вашата натална карта и научете повече за себе си.

Астрологията е наука, която се е доказала отдавна, а най-хубавото е, че днес е достъпна за всички, които искат да разберат повече за самите себе си, както и да предвидят изхода от различни важни събития в живота си.

В нашия Езиков център в Перник   ЕлЕВАл ще ви запознаем с така наречената астро-психология, чиято цел е достигането до дълбокото познание. То, от своя страна, ще ни позволи да интегрирате силните и слабите си страни в живота си по начин, който ще ви гарантира пълна хармония и щастие.

Векторна психология

Заповядайте при нас, за да научите как да развиете хармонични отношения с околните и самите вас, с помощта на Векторната психология.

Познанието за векторите и тяхното приемане ще ви помогне да се почувствате завършени като личности, да откриете своя личен път и да го следвате  –  без съпротива и сътресения.

Векторната психология представлява направление в психологията (развита от Виктор Толкачов), основано върху теорията, че във всеки от нас присъстват няколко вектора и всеки от тях би могъл да има различен генетично заложен потенциал – от 0 до 100%.

Те са свързани с един от чувствителните отвори на човешкото тяло и съставляват съвкупност от различни физиологични и психологически качества като здраве, характер, навици и други.

Научавайки вашите цветни вектори, вие ще откриете своите качества, заложени още в момента, в който сте се родили и така ще разберете каква част от вродения си потенциал използвате до момента.

Въпрос? Свържете се с нас

За нас е важно да бъдем гъвкави в услугите, които предлагаме и да отговорим на Вашите запитвания. Така, че не се колебайте и се свържете с нас на тел. 0898 502 600 и на имейл – hi@eleval-center.com. Ще ви отговорим възможно най скоро!