Skip to main content

HR Услуги

В ЕлЕВАл център, гр. Перник всеки, който се нуждае от подкрепа за своя бизнес, може да намери верен партньор. Готови сме да ви съдействаме и да ви подпомогнем да се справите успешно с всяко едно предизвикателство, което е свързано с наемане на служители и тяхното управление.

Подбор

Нуждаете се от служители, но не разполагате с достатъчно време, за да отсеете правилните хора? Ние можем да го направим вместо вас.

Ще ви съдействаме с организирането на целия процес, като започнем от изготвяне и публикуване на обява, преминем през провеждане на интервюта и стигнем до заветната цел – откриването на точния човек, който отговаря на всички ваши изисквания.

Най-ценният актив на всеки бизнес е неговият специално подбран екип. Затова и толкова много компании срещат огромни затруднения при намиране на правилните хора за съответните позиции. Особено това важи за по-малките фирми, чиито възможности за привличане на потенциални служители са по-ограничени, в сравнение възможностите и ресурсите на едрия бизнес.

И тук ние от ЕлЕВАл сме готови да ви съдействаме и да открием правилния екип за вас, екипът, благодарение на който вашата фирма ще се развива и просперира.

Управление на работодателската марка

Желаете ли да разберете как да бъдете автентични и да привличате правилните служители?

За да се случи това, не е достатъчно да разполагате с огромен бюджет. Бихте могли да  компенсирате с други инструменти, благодарение на които да издигнете имиджа си като работодател.

Ние сме готови да помогнем и ще го направим, ако се свържете с нас. Ще ви помогнем да изработите правилната стратегия и да намерите служителите, от които бизнеса ви се нуждае.

Организационно консултиране

Искате ли да засилите темпото? Мечтаете ли компанията ви да бъде по-ефективна?

Ако отговорът е положителен, то ние ще ви покажем пътя, по който мечтата ви да се превърне в реалност. Защото ние знаем как могат да се забързат процесите, касаещи управлението на персонала. И ще ви предадем това знание, с което ще успеете да мотивирате хората си и да ги управлявате успешно, така че да си гарантирате лоялни служители, даващи всичко от себе си в работата.

Ще диагностицираме процесите във вашата компания и ще изведем основните полета за подобрение и развитие. Ще разработим ефективен план за действие и ще ви подкрепим при привеждането му, за да се гарантира крайният успех.

Организиране и провеждане на тиймбилдинги

Ролята на тиймбилдинга е единодушно призната от всички експерти като един от най-добрите методи за сплотяване на служителите в една компания.

Той използва забавления и игри, а ефектът от тези занимания е повече от впечатляващ.

Дори и да не разполагате с голям бюджет, винаги бихте могли да заложите на активности, които да гарантират по-тясна обвързаност на служителите ви с компанията. Ако искате да научите как може това да се случи, свържете се с нас.

Въпрос? Свържете се с нас

За нас е важно да бъдем гъвкави в услугите, които предлагаме и да отговорим на Вашите запитвания. Така, че не се колебайте и се свържете с нас на тел. 0898 502 600 и на имейл – hi@eleval-center.com. Ще ви отговорим възможно най скоро!