Skip to main content

Обучения за личностно развитие за възрастни

“Дали един човек е успешен, или не, се определя не от способностите му, а от желанието му да достигне пълния си потенциал” – Джон Максуел

Управление на стреса

В днешния динамичен свят стресът ни преследва навсякъде.

Не бихме могли да го избегнем, но можем да се научим да го управляваме по начин, който ще ни позволи да извлечем полза от него. Точно към това е насочено и обучението по управление на стреса в ЕлЕВАл. Ние ви предлагаме ефективна програма, която не само ще насърчи вашето физическо и психологическо благополучие, но и ще ви помогне в изграждането на един съвсем нов подход към ежедневните натоварвания на работното място, в семейството или на друго място. Обучението ще ви научи как да намалите тяхната честота и интензитет, ще ви направи по-устойчиви срещу стреса и ще ви даде мощен инструмент за неговото управление.

Формата е отворено обучение или по запитване.

За повече подробности и въпроси ще очакваме да се свържете с нас!

Баланс между работа и личен живот

Можем ли да бъдем по-удовлетворени и щастливи, да управляваме сами съдбата си, вместо тя да управлява нас?

Тайната се крие в намирането на точния баланс между времето, което посвещаваме на работата си и това, което отделяме за личния си живот. Понякога подобно балансиране се оказва трудно и човек се лута между своите ангажименти, поставил си съзнателно или не твърде високи очаквания, които водят единствено до претоварване с работа и неудовлетворение от живота, който водим.

Нуждаем се от сигурност, от позитивизъм и хармония. Точно затова е добре да открием своята така наречена точка на вътрешна стабилност,  която ще ни позволи да преодоляваме трудностите с лекота и да се чувстваме достатъчно силни и устойчиви като личности.

Включвайки се в нашата програма, вие ще се свържете по-дълбоко с вътрешния си източник на стабилност и ще го превърнете във верен помощник за постигане на желания баланс!

Формата е отворено обучение или по запитване.

За допълнителни въпроси и подробности ще очакваме да се свържете с нас!

Управление на времето и лична ефективност

Това е програма, която ще ви помогне да станете по-продуктивни и с по-малко усилия да постигате по-високи резултати.

Имате ли чувството, че времето постоянно не ви достига?

Всъщност всеки от нас разполага с едно и също време – 24 часа на денонощие. И въпреки това, някои успяват да постигнат много, а други – точно обратното. Това се дължи на умението ни да разпределяме времето си и на степента на организираност, с която подхождаме към всяка една задача, пред която сме поставени.

Някои съумяват да извлекат максимума от своето време, а други го пилеят с лека ръка. Ако искате да сте сред първите, това обучение е точно за вас.

С помощта на специални упражнения и техники ще ви научим как да бъдете по-организирани и целеустремени, за да поемете контрола  върху вашите живот и съдба!

И други обучения в областта на „меките” умения - по запитване

Въпрос? Свържете се с нас

За нас е важно да бъдем гъвкави в услугите, които предлагаме и да отговорим на Вашите запитвания. Така, че не се колебайте и се свържете с нас на тел. 0898 502 600 и на имейл – hi@eleval-center.com. Ще ви отговорим възможно най скоро!