Skip to main content

Немски езиков център ЕлЕВАл

Център за детско и личностно развитие ЕлЕВАл, гр. Перник.
„Инвестирай и развий своя потенциал“

Добре дошли в Център за детско и личностно развитие ЕлЕВАл.

“ Учим немски, за да се забавляваме и се забавляваме, докато учим немски език ”

В Езиков център ЕлЕВАл се стремим да отговорим максимално на вашите нужди и да ви помогнем да постигнете отлични резултати. Ето защо, наред със стандартните обучителни методи, използваме и иновативни такива – екипна работа, разнообразни ролеви игри, филмчета, арт дейности, театрални постановки и много други, които превръщат ученето на немски език в истинско забавление.

Елена Петрова

Управител, Преподавател по немски език и треньор

Елена Петрова притежава сериозен корпоративен опит – тя дълги години е експерт по Обучение и развитие в немскоговорящи компании, където натрупва богат опит в разработването и провеждането на програми за обучение като вътрешен треньор и фасилитатор.

Не са ѝ чужди и теми, свързани с Човешките ресурси – Подбор и обучение, Ангажиране и задържане на служители, Управление на работодателската марка и Управление на организационната програма.

Сертифицирана е към БАУХ като специалист човешки ресурси, функционална специализация „Учене и развитие“.

Завършила е магистратури „Трудови пазари и развитие на човешките ресурси“ и „Трудова и организационна психология“ към Софийския университет “Св. Климент Охридски“, а също така е преминала и сертифакационно обучение „Обучение за обучители“.

С изучаване на немски език Елена Петрова се занимава още от ученичка  – завършва ГПЧЕ „Симеон Радев“, гр. Перник с немски език. По време на следването си като бакалавър Социология, тя два пъти взема участие в обменните програми на Еразъм: в Хумболд Университет, Берлин и Ото фон Герюке Университет в гр. Магдебург.

Също така е завършила магистърска програма: Германски изследвания, кооперативна програма между СУ Св. Климент Охридски и Технически университет, гр. Дрезден.

Притежава и следдипломна квалификация „geprüfte Personalreferentin” към немския институт за дистанционно обучение ILS (Institut für Lernsysteme, Hamburg).

През 2021г. Елена успешно завършва своята допълнителна квалификация в Софийския университет “ Св. Климент Охридски“ за учител по немски език.

2022 г. Елена преминава специализирано обучение по терапия на екранна зависимост на деца към Център за приложни невронауки ВЕЗЕНКОВ и открива кабинет на Екранни деца® за гр. Перник.

Други квалификации:

  • Елена е завършила своето професионално обучение като „Треньор по групово-динамичен тренинг и експерт по организационно развитие“ към ТОП-Консулт
  • Завършено обучение по Валдорф-Щайнер метод със сертификат от Аssociation Waldorf-Steiner.
  • Преминала е програма за Фасилитатори „Моят работен баланс“.
  • Също така, тя е квалифициран Коуч по Емоционална интелигентност към БИСЕИ.

Женя Милушева

Партньор – детско-юношески психолог

Женя Милушева е доктор по психология и семеен консултант. Специализира в областта на фамилната, когнитивно-поведенческата и игрова терапия. Сертифицирана е в използването на редица инструменти за диагностика.

Работата ѝ е свързана с децата и техните родители, като им помага да се справят с поведенческите и емоционални проблеми, както и да преодоляват трудностите, както в обучението, така и във взаимоотношенията помежду си.

Тя подкрепя семействата и в евентуални кризисни ситуации като развод, посрещане на нови членове на семейството или претърпени загуби.

Повече за Женя Милушева можете да научите тук.

Какво казват за нас?

Не е важно какво ние твърдим за себе си, а какво споделят нашите клиенти за нас.

Нашите клиенти ни оцениха с “ Отличен ”

Изключително съм доволна от професионализма и индивидуалния подход, който получих в ЕлЕВАл. Смятам, че там работят хора, които правят всичко със сърце и душа и това е ключът към техния успех и добри резултати.

Анна Иванова

Присъствах на едно от обученията на тема Управление на стреса, организирани от ЕлЕВАл. Останах приятно изненадана от водещата Елена Петрова. Надградих своите знания по темата, научих нови практики и упражнения относно това как да се справяме с напреженията в нашето ежедневие и промених своето отношение към стреса. Определено обучението бе не само интересно и полезно за мен, но и доста практично. Напълно си заслужава човек да участва и да отдели време за нещо такова.

Симона Александрова

Въпрос? Свържете се с нас

За нас е важно да бъдем гъвкави в услугите, които предлагаме и да отговорим на Вашите запитвания. Така, че не се колебайте и се свържете с нас на тел. 0898 502 600 и на имейл – hi@eleval-center.com. Ще ви отговорим възможно най скоро!